Cavalier in Nood

Cavalier Opvang, Rescue, Adoptie en Herplaatsing

Last Updated: 28-09-2023

Kyra ter Adoptie

Dit lieve meisje is klaar voor haar nieuw avontuur bij haar nieuwe baasje(s) waar ze alle liefde krijgt. En waar ze soms lekker eigenwijs mag zijn. Kyra is geboren op 26 september 2018 en is nog een jong bloempje. 

Kyra is een leuke, vrolijke hondje dat graag kroelt en bij je ligt. Het is wel een meisje met een karaktertje als het om eten gaat. Maar ook op gebied van alleen thuis zijn en wandelen. Ze laat zich horen als het om eten gaat en vooral als het haar niet snel genoeg gaat of als zij als laatste haar voerbakje geserveerd krijgt. Ze probeert dan toch slim voor te kruipen of klimt over de andere hondjes heen. Kyra geniet van alle aandacht. 

Lees verder…

Meggy is geadopteerd

Deze lieverd is er helemaal klaar voor. Ze hunkert naar een liefdevol thuis waar men veel knuffels uitdeelt, zij spelen kan en een hondenmaatje heeft.

Meggy is geboren op 13 mei 2018. Zij is in het bezit van een paspoort, ingeënt (ook rabiës)ontwormd en gecastreerd (baarmoeder en eierstokken zijn verwijderd). Haar gebitje werd gesaneerd, de cherry eyes aan beide oogjes zijn verholpen met een operatie. De oogjes dienen dagelijks (2x daags) met kunsttranen en (1x daags) met optimune-canis oogzalf behandeld te worden voor de rest van haar leventje. 

Ruby is geadopteerd

Soms kun je niet anders dan in het belang van je hondje kiezen zodat zij eindelijk haar rust zal vinden. Zo heeft ook het bazinnetje van Ruby de lastige keuze gemaakt en de stichting gevraagd haar te helpen een geschikt rustig thuis voor de lieverd te zoeken. De huidige gezinssituatie is veel te druk voor Ruby waardoor zij erg onrustig en onzeker is geworden. Het gezin is aan de slag gegaan met eerder gegeven tips en adviezen maar helaas zonder resultaat. De fokster had graag willen helpen om Ruby terug te nemen maar met drukte van heel veel andere honden, lijkt het ook voor Ruby niet de ideale plek. 

Ruby is geboren op 28 november 2015, in het bezit van een paspoort (geen geldige rabiës enting), stamboom, is gechipt en gesteriliseerd. Ruby heeft tot nu toe geen gezondheids-problemen. Bij de laatste dierenarts check is er geen hartruis geconstateerd.

Schuiven naar boven