Doneer nog vandaag!

Het werk van de Vzw Cavalier in Nood is geheel afhankelijk van publieke donaties. Uw hulp is belangrijk om een blijvende verandering te maken voor een Cavalier.

Uw donatie – welk bedrag dan ook- stelt ons in staat om de Cavaliers die lijden, te helpen met de benodigde behandeling van een dierenarts of andere medische specialist.

Al het geld wordt 100% besteed aan medische kosten.

Vzw Cavalier in Nood is een op vrijwilligers gedreven Non-Profit organisatie. Door het geld zo efficiënt mogelijk te besteden, zijn wij in staat om een groot aantal Cavaliers te helpen. Dit doen wij zonder in te leveren op de kwaliteit van zorg. Het siert de vrijwilligers van Vzw Cavalier in Nood om bepaalde kosten voor eigen rekening te nemen.

Vzw Cavalier in Nood accepteert alle soorten van hulp. Als u niet kunt doneren, dan zijn er andere manieren hoe u ons zou kunnen helpen. Door bijvoorbeeld spullen aan te bieden in onze (online)veiling, zie daarvoor onze Facebookgroep. 

Of u wordt vrijwilliger om te rijden, huisbezoek af te leggen of een opvang-Cavaliertje in huis te nemen. Wij kunnen diverse hulp gebruiken.

FINANCIEEL ONDERSTEUNEN

Daarnaast proberen wij ook via andere kanalen aan hulp of geld te komen, te denken valt aan acties, veilingen, wandelingen, aanbieden van diensten, enzovoort.

Ondanks dat de Stichting adoptiegeld vraagt, worden bijna nooit de volledige medische kosten gedekt. Bedenk dat een broodfok Cavaliertje zolang zij/hij leeft geen medische zorg heeft gehad, geen entingen, geen paspoort. Onze Stichting wijst geen Cavaliers af vanwege hun medische aandoeningen. Wij zullen geen behandeling stoppen vanwege te hoge kosten. In plaats daarvan doen wij alles eraan om de Cavalier medisch te helpen. Wat heeft het anders voor zin om een Cavalier te redden en niet echt (medisch) te helpen! Dit lukt alleen met uw hulp! U kunt Stichting Cavalier in Nood het beste ondersteunen door structureel te doneren.

Wilt u structureel helpen? Doneer dan door gebruik te maken van een periodieke overboeking in uw eigen bankomgeving. 

Of maak u liever zelf uw donatie over op ons bankrekeningnummer! Gebruik daarvoor dan de volgende gegevens:

Vzw Cavalier in Nood:

GHCA Hamers

BE12 3456 7890 1234

ovv Donatie

Schuiven naar boven